marți, 17 martie 2009

Cum sta treaba...

Am citit un articol foarte interesant adresat bărbaţilor despre “Cum să cucereşti o femeie” şi era vorba acolo că…domne’…nu fi romantic, fi exact opusu şi aşa o cucereşti. Perfect corect, chiar merge câteodată. Dar chestia asta are şi o explicatie logică. Majoritatea femeilor îl aleg pe cel mai “macho”, fie pentru că sunt masochiste, fie pentru că acela e şi cel mai dragut; şi când zic drăgut mă refer la arătos, sexi, pe gustul ei. Se întamplă de obicei să te placă exact băiatul de care eşti dezgustată şi exact ăla să îţi recite poeme sub balcon în miez de noapte, pe o ploaie torenţială, de 14 februarie, sub privirile tatălui tău recidivist. Şi se mai întamplă ca exact băiatul care te atrage fizic să fie un mârlan.

Unii masculi spun că femeile îşi folosesc şarmul pe “puletele romantic” pentru a-şi dovedi lor că încă mai sunt în stare să cucerească un bărbat şi că metodele lor încă au efect asupra cuiva. Defapt mie mi se pare prea deprimant să-ţi mearga şarmul numai pe tipul cu acnee care-ţi scria tema-n liceu. Şi chiar dacă n-ar avea acnee şi ar arăta să zicem...acceptabil...tot n-ar fi bine, pentru ca arată doar acceptabil. Şi da, pun preţ pe aspectul fizic...defapt toată lumea pune. Mai sunt unii care spun : “Nu contează aspectul fizic, contează să nu bea, să nu te bată etc...şi să te înţelegi cu el”. Eeee pe dracu...iniţial contează să nu te simti jenată când mergi cu el pe stradă şi să râzi malefic în sinea ta când se uită curva aia pe care n-o suporţi din facultate la ce gagic bun ai tu, contează să nu trebuiască să umbli tot timpul cu balerini din cauză că el e deja cu 2 cm mai scund decât tine, contează să nu închizi ochii ingrozită când el se-apropie să te sărute, contează să-ţi vină să faci o labă (in cazu’ de faţă...un deget...2...3) când te gandeşti cum te-a sărutat pe gât azi-noapte, contează să nu simţi nevoia să-l prezinţi prietenilor tăi doar cu numele şi la juma de metru distanţă...chiar contează. Femeile care nu recunosc sunt niste impocrite.

Aaaaa da!...dacă ai trecut deja binişor de tinereţe şi vrei să mai iesi şi tu la aer liber de braţ cu cineva...atunci dispar genul ăsta de pretenţii dar până un alta NU. Gigele...dacă o femeie îţi spune că te consideră doar amic şi nu vrea să înceapă o relaţie cu tine, ori e o idioată fără margini, ooori (în 99% din cazuri) eşti urât cu spume...speră că doar în ochii ei. Femeile în general nu pun un preţ atât de mare pe amiciţie astfel încât să te poată considera DOAR atât pentru totdeauna...dacă eşti bun şi i se iveşte ocazia...DE CE NU? O să se gudure ea ca o pisică zicând că: ”vaaaiii...nu e bine ce facem, mai bine ne-am opri...hai să nu stricăm atâta amar de prietenie pe aşa ceva...aaahhh” (tu în timpu ăsta deja i-ai vârât juma de mădular în dânsa).

Aaaa...şi ce vroiam să mai zic...că de obicei băietii care sunt drăguţi, sunt şi foarte conştienţi ca sunt drăguţi...iar daca tu, proasto care eşti, n-ai să mai fi mâine, el are unde să se duca: fix şi exact la alte proaste care-ţi seamănă şi care împreună cu tine i-aţi crescut ego-ul şi imaginea de amant teribil. Tocmai de-aia nu e cum vrei tu, pentru că are alternative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu