luni, 23 martie 2009

Dudui

Deci (da, eu vreau să-ncep cu “deci”…de ce nu se poate începe cu “deci”? Dacă poţi începe o frază cu “pula mea”, poţi lafel de bine s-o începi cu “deci” avănd în vedere că în esenţă “pula mea” poate fi câteodată folosită pe post de “deci”). Deci aberez...Deci să-ncepem cu lucruri mai serioase. Sub deviza “să nu bagam femeile în aceaşi oală” urmează o scurtă descriere a femelelor penale care se diferenţiază prin comportament, dar în final toate au cam acelaşi scop: înfigerea mădularului în dânsa, cu sau fără beneficii (monetare, nimfomane, de creştere a stimei de sine etc.). Aşadar (aka “deci”) în caz că am uitat vreo tipologie sau observ una nouă, voi reveni asupra subiectului. Nu vă panicaţi fetelor...nici băietii n-au scăpat de categorisire ;)


Tipul pizdoasei paraşutiste: începem cu cel mai interesant tip de femeie. Se întalneşte de obicei în zonele de clubbăreală, discotecăreală, terasăreală etc. Paraşutată parcă din neant şi programată să atragă masculii în călduri, ea îşi foloseşte şarmul de care dispune şi fustele scurte din dotare sau blugii care stau să pleznească pe cur, pentru a obţine un suc natural de pulă cu pulpă sau, în cel mai bun caz, o plimbare cu maşina până-n cel mai apropiat boschete. O poţi identifica usor după mirosul de pizdă uzată, după gesturile de mare divă, precum şi dupa încheietura sclântită pe care atârnă o geantă Xiang Shion (peste care se coase un petec cu Kenvelo). După numele său ştiinţific “curvis penalus”, cunoscută deasemenea în mahalărimea urbană şi sub numele de Piţipoancă.


Tipul timidei futăcioase: O întâlnim atât în zonele de clubbăreală, dar şi în SpringTime, Mec, KFC etc. Retrasă, ruşinoasă şi cu o privire pierdută, îţi dă impresia că se gândeşte la nemurirea sufletului. Nu vă lăsaţi păcăliţi! Aceste vulpi veterane ştiu prea bine cu ce se mănâncă sfânta pulă, numai că vor să dea impresia că trebuie sa lupti pentru a le atrage atenţia. Astfel îşi pot construi o impresie de femeie fatală şi greu de convins.

Tipul panaramei precoce: O putem întâlni mai ales în profilele de hi5 sau pe stradă. Dupa ţoale îi dai 14 ani, după faţă şi comportament cel mult 11. Este tipul de fată care a dat de aparatul lu’ tati şi a rugat-o pe Cecilica_sweety.only4u s-o tragă-n poză cu ochelarii şanel ai lu’ fratesu’ pe fundalul carpetei cu Răpirea din Serai. Comportamentul lor poate pune la îndoială neprihănirea lor sexuală la o vârstă atât de fragedă şi îţi dau siguranţa că vor înmulţi numărul de curve în câţiva ani.

Tipul sugativei: Este genul de fată pe care corpul şi faţa n-o prea ajută şi astfel recurge la tertipuri de genul: “hai să mă fac iemo/minimanelistă că-i pă trend”, “tati dă-mi şi mie un milion să mă duc la solar”, “îmi iau ţoale de firmă că oricum haina face pe om” etc. Putem identifica două ramuri ale tipului sugativă: Sugativa monetară (aspirator de bani pentru sărmanul tati) şi Sugativa madulară (ramura mai evoluată a acestui tip, care îşi pune gura la dispoziţia masculilor feroce în schimbul banilor).

Tipul telenovelistei înflăcărate: Poţi da de ea oriunde...şi când dai nu mai poţi să scapi. Copiază întrutotul comportamentul coţohârlelor din telenovelele spanioleşti. Enervează pe cei din jur doar prin simpla prezenţă şi prin gesturile exagerate. Plânsul la comandă nu este deloc o problema, iar registrul acut al vocii îl foloseşte ca pe un instrument pentru exprimarea trăirilor lăuntrice. Visează la un Jose Armando cu vilă şi afaceri care o va scoate pe ea din mizerie şi din plictisul cotidian.


Tipul bastardei autocompătimitoare: Acest fenomen se manifestă atât la femei cât şi la bărbaţi. În căutarea unui gram de antenţie sau unui futai din milă, preia rolul unui om bătut de soartă. O să zică: “coaie, eu nu iau droguri ca să mă simt ca un rege când privesc un punct pe-un perete timp de 3 ore, ci pentru că tata m-a bătut cu o curea peste fund când eram mică şi astfel am rămas traumatizată. Vreau să scap de acel sentiment macabru şi mă refugiez în plăceri artificiale.” Pune toate greşelile sau tendinţele ei nimfomane pe seama unui eveniment pseudo-marcant pentru a avea o scuză a propriilor acţiuni. E exact ca atunci când te fuţi cu o grasă...şi tu ai vrut să te fuţi cu grasa...dar în faţa prieteilor tăi zici că a fost o noapte de beţie cruntă şi ai confundat-o cu Angelina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu